Hirdetés

gardrob.lap.hu / Egyedi gardróbszekrény - Vidék

Egyedi gardróbszekrény - Vidék

Angyalbútor

Egyedi bútorgyártás, delsőépítészet, lakberendezés

Bandázs Bútor

Gardróbszekrény készítés egyedi igények szerint.

Tolóajtós tükrös gardróbok

Magas szinvonalú, egyedi tervezésű bútorok készitése pénztárcabarát árakon. Tekintse meg kinálatunkat, álmodja meg saját bútorait! A Bútorlak speciális tervezésű bútorok, dekorációs elemek készitését vállaja. 3D bútortervezéssel az Ön maximális elégedettségére törekszünk!Az igény és állapotfelmérést ajándékba adjuk!Tegyen minket próbára, hivjon bátran!

Gardróbok, beépített szekrények, tolóajtók, konyhák, egyéb asztalosipari termékek gyártása

Asztalos

Gardrób és beépített szekrény nélkül manapság elképzelhetetlen egy modern lakás. Képeinket megtekintve néhány eddig elkészült bútor nyújthat segítséget, hogy tudjon dönteni milyen kivitelű bútort szeretne. Helytakarékosság és pakolhatóság szempontjából legjobb megoldás az alumínium sínes tolóajtó, melynek ajtaja is alumínium profillal van merevítve.

Eck- Fa Kft. 1999.-ben alakult. Telephelye Komárom-Esztergom megyében Környén található. Jelenleg 20 alkalmazottja van. Termékei és szolgáltatásai: • Nyílászárók (külső-belső) A nyílászárókra ÉMI és CE minősítéssel rendelkezik. • Konyhabútorok • Iroda- és üzletberendezések /Információs- és kórházi pultok./ • Beépített bútorok, kis bútorok egyedi méret és megegyezés alapján

FAPROFI: Bútor- és épületasztalos Szentendrén, és Budapest agglomerációjában. Minőségi asztalosmunka, design, egyedi formák és megoldások elérhető áron. Tervezés és kivitelezés - gyors, pontos, megbízható partnertől. Kínálatunkban: konyhák, épített konyhák, bútorok, beépített szekrények, gyerekbútorok, lépcsők és nyílászárók, kerti építmények - megrendelőnk egyedi elképzelései szerint.

A Farber Konyhák Kft. konyhabútorok gyártásával kezdte működését, majd később kiegészítettük kínálatunkat gardrób-, nappali-, és fürdőszobabútorok gyártásával, éppúgy mint irodák, éttermek belsőépítészeti munkáinak elvégzésével. Oldalunk segít a tökéletes konyhabútor kiválasztásában. Tanácsokat ad a gépek vásárlásához, tippeket a tervezéshez, egyedi kialakításokhoz.

Egyedi tolóajtós gardrób szekrények Szegeden. A legjobb Német és Osztrák márkás alapanyagokból.

Gardróbszekrény, irodabútor, konyhaszekrény egyedi gyártása, megrendelésre. Gyerekszoba szekrények, komplett irodabútorok kivitelezése a választott szín és méretek alapján. Különleges, egyedi bútorok gyártása, akár pácolt bükkfa konyhabútor, tölgy íróasztal, vagy tolóajtós gardróbszekrény nem gond! Kérjen ajánlatot tőlünk, és kollégánk 2 munkanapon beül felveszi Önnel a kapcsolatot!

HEGEDÜS ÉS RESS FAIPARI BT

Modern design bútor készítés

Egyedi tolóajtó, gardrob, bútor, konyha gyártás!

A Karpentech Kft belsőépítészeti kivitelezéssel, iparművészeti tervek, egyedi elgondolások megvalósításával foglalkozik. Ezen felül gardróbszekrények, gardróbszobák és lépcsők gyártásával, hajóépítéssel, szaunák és fa épületszerkezetek, falburkolatok és egyedi bútorok készítésével foglalkozik. Ezenfelül bármilyen speciális asztalosmunka megvalósítását vállalja.

Gardróbok tervezése kivitelezése.

ami egy új, soproni bútorcég tulajdona. A honlapon megtalálhatóak referencia munkáik, konyhabútor illetve gardrób vagy fürdőszoba bútorokról. Képeken kívül böngészhet konyhai gépek közt, katalógusokban, illetve kérhet online árajánlatot is. Elérhetőséget és térképet is talál bemutatótermükhöz, ahol meg is tekintheti a minta helyiségeket.

gardrób, irodabútor, konyhabútor gyártás

Igényes bútorok Önnek!

Egyedi bútorok tervezése és kivitelezése

Asztalos amely az otthonát építi!

gardróbszekrény,asztalos munkák,konyha-szoba-gyerekszoba bútor,beépített szekrény,franciaágy készítés.

Bútorválasztékunkban megtalálhatók az egyedi beépített gardróbszekrények és térelválasztó tolóajtók. A gardróbok belső része általában bútorlapból készül, amit széles színválasztékban biztosítunk. A bútorlapok tartós ABS élvédelmet kapnak. Ez az eljárás a bútor élettartamát és minőségét jelentősen növeli.

Nyír-Intarzia Bt.

Gardróbok, beépített szekrények

A cégünk alumínium profilokat, szerelvényeket forgalmaz első kézből, Délkeleti régióban és a szomszédos országokban, gardrób toló-, csukló-, nyíló- és térelválasztó ajtórendszerekhez, továbbá egyéni igények szerint a fenti elemekből ajtókat készít mére

Egyedi gardróbok, beépített szekrények készítése

Bútorkészítés

Belsőépítészet, egyedi bútorkészítés

Hirdetés
Meghatározás:

Garbrób: Önállóan vagy beépített formában, akár tolóajtóval, gardróbszekrény formában vagy a ház, lakás különálló helyiségében mint gardróbszoba kaphat helyet.

Garbrób: Önállóan vagy beépített formában, akár tolóajtóval, gardróbszekrény formában vagy a ház, lakás különálló helyiségében mint gardróbszoba kaphat helyet.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Egyedi gardróbszekrény - Vidék
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés